Coś o spirulinie i chlorelli
http://www.spirulina.pl/literatura/ksiazka-pozywienie-dla-zdrowia/rozdzial-1-wstep-od-autora.html
mnie tam spirulina smakuje :)
http://www.spirulina.pl/literatura/ksiazka-pozywienie-dla-zdrowia/rozdzial-1-wstep-od-autora.html
mnie tam spirulina smakuje :)
A co powiesz o ksylitolu? Podobno pomaga na kandydozę.
OdpowiedzUsuńsłodki, nietuczący, drogi. równie dobrze słodzi stewia, a jest tańsza.
Usuńmówiąc ksylitol, to jest to sok z brzozy, a jak wiadomo, jest to zdrowie w najczystszej postaci. jeśli chodzi o stewie, to odkąd ją zaczęli uprawiać Chińczycy, to sama nie wiem...
wracając do grzybków, jest wiele substancji, które niszczą, lub pomagają organizmowi go zniszczyć, jest olej z pestek grejfruta, srebro koloidalne, pestki dyni, zapewne i brzoza ma tutaj coś do powiedzenia.
najważniejsze to wykluczyć z diety: cukier biały (syropy glukozowo-fruktozowe!), trzcinowy również (jest to na dzień dzisiejszy zwykły cukier pomalowany karmelem, czyli inną formą cukru), hormony doustne (pigułki), białą mąkę, pieczywo farbowane karmelem, słodziki (sztuczne) i będzie lepiej
podpisuję się pod listą powyżej
Usuń